Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η πόλη της Καβάλας είναι φημισμένη σαν μία από τις ομορφότερες της Βόρειας Ελλάδας. Μια αρχόντισσα του Βορείου Αιγαίου, χτισμένη αμφιθεατρικά με θαυμάσια θέα στην θάλασσα. Μια πόλη με μοναδική φυσιογνωμία και χαρακτήρα, γνωστή για την ζεστή και φιλική της ατμόσφαιρα.

Η Καβάλα είναι μια πόλη με πλούσιο παρελθόν και δυναμικό παρόν. Τα σημάδια της ιστορικής της διαδρομής στολίζουν τον πολεοδομικό της ιστό, δημιουργώντας γραφικά σημεία αναφοράς, που συνοδεύουν την μνήμη του επισκέπτη για πάντα. Από το μεσαιωνικό κάστρο, που την στεφανώνει από ψηλά, μέχρι την παλιά πόλη και το πολύβουο, εντυπωσιακό λιμάνι της, η Καβάλα προσφέρει στον επισκέπτη ένα μωσαϊκό οπτικών εμπειριών. Νεοκλασικά κτίρια, πανέμορφα σοκάκια και βραχώδεις παραλίες γίνονται το σκηνικό ατελείωτων περιπάτων.

Η πόλη αποτελεί το κέντρο μιας περιοχής όπου βουνό και θάλασσα συνθέτονται σε έναν μοναδικό για την ποικιλία του και την ποιότητά του τουριστικό προορισμό. Από εδώ ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μια ενδοχώρα πλούσια σε φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές, να χαρεί πλήθος από ψυχαγωγικές δραστηριότητες και, φυσικά, να επισκεφτεί την πανέμορφη Θάσο.

Και το πιό σπουδαίο· η Καβάλα είναι ένας πολύ προσιτός προορισμός όλον τον χρόνο με εξαιρετική οδική, αεροπορική και ακτοπλοϊκή συγκοινωνία.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.