ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα Smartphone Asus ZenFone 3 Max 5.2"

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ταξιδέψτε στην Ελλάδα μέσα από τον μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό Οδηγό.

2. Αξιολογήστε και καταχωρείστε κριτική για τις προβαλλόμενες επιχειρήσεις μας που έχετε επισκεφτεί. Για κάθε κριτική που θα καταχωρείτε θα κερδίζετε και μια επιπλέον συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

Έναρξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Λήξη Διαγωνισμού: Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Διαδικασία Καταχώρησης Κριτικής

1. Στην αρχική σελίδα του filoxeno επιλέγετε Εγγραφή Μέλους ώστε να εγγραφείτε. Η εγγραφή στο filoxeno μπορεί να γίνει είτε χρησιμοποιώντας το προσωπικό σας email είτε κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας σε facebook ή Google.

2. Εφόσον η εγγραφή σας ολοκληρωθεί με επιτυχία μπορείτε από την αρχική σελίδα να αναζητήσετε την επιχείρηση την οποία έχετε επισκεφθεί. Επιλέγετε τον τύπο (π.χ Διαμονή, Φαγητό-Διασκέδαση κλπ) και στη συνέχεια το μέρος στο οποίο βρίσκεται η προς αναζήτηση επιχείρηση.

3. Από τη λίστα αποτελεσμάτων βρίσκετε την επιχειρήση που αναζητείτε.

4. Στην προβολή της επιχείρησης που επιθυμείτε να καταχωρήσετε κριτική στην καρτέλα Κριτικές πατήστε στο κουμπί Γράψτε μία κριτική.

5. Εφόσον συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία, "τσεκάρετε" το τετραγωνάκι που αναφέρεται στο διαγωνισμό (διαβάστε τους όρους ΕΔΩ ) και επιλέγετε Υποβολή Κριτικής.

Εφόσον η κριτική σας υποβληθεί με επιτυχία θα λάβετε email το οποίο θα σας ενημερώνει σχετικά με αυτή την ενέργεια.

Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος σχετικά με το περιεχόμενο (διαβάστε τους όρους ΕΔΩ ) της κριτικής σας θα λάβετε εκ νέου email το οποίο θα σας ενημερώνει για το αν δημοσιεύτηκε ή όχι.