ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ el

Ο Νομός Ηράκλειο αποτελεί την γεωγραφική και ιστορική καρδιά της Κρήτης. Του νησιού που είναι ένας από τους πιο γνωστούς, φημισμένους και πλούσιους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου και που είναι πρακτικά αδύνατο να εξαντληθεί, όχι σε μία, αλλά σε πολύ περισσότερες επισκέψεις.

Η πόλη του Ηρακλείου ανήκει στην ολιγάριθμη ομάδα των πόλεων με συνεχή ιστορία και πολιτισμό παγκόσμιας σημασίας. Αλλά και μια πόλη που βεβαιώνει την βαρειά κληρονομιά της με την σύγχρονη ζωή και δημιουργικότητά της. Πρωτεύουσα αυθεντική της Κρήτης και ενός Νομού πλουσιότατου σε φυσικές καλλονές μοναδικής αξίας και ποιότητας, σε πολιτιστικό πλούτο με χαρακτήρα και βάθος αιώνων, σε μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, σε οικισμούς μοναδικής ομορφιάς και χαρακτήρα, με μία φημισμένη διεθνώς γαστρονομική παράδοση και, φυσικά, τουριστικές υποδομές υψηλότατου επιπέδου.

Ο Νομός Ηρακλείου δεν είναι απλά ένας ακόμη τουριστικός προορισμός, αλλά ένας τόπος που η εμπειρία του πλουτίζει τον επισκέπτη του. Κοσμοπολιτισμός και παράδοση, έντονη διασκέδαση και ρομαντική αναχώρηση, εμπειρίες ζωηρές και πνευματικές, δυνατές και αυθεντικές συγκροτούν μία αυθεντική εμπειρία ζωής.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.