Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ el

Κάθε τόπος στην Ελλάδα και μάλιστα την νησιωτική είναι ιδιαίτερος και χαρακτηριστικός. Όμως η Κεφαλονιά είναι η επιτομή της ιδιαιτερότητας. Ένα νησί με χαρακτήρα δυνατό και μοναδικό. Τόσο σαν φυσικό περιβάλλον όσο και σαν ζωντανός τοπικός πολιτισμός. Η Κεφαλονιά είναι αυθεντική.

Στην Κεφαλονιά ο επισκέπτης γίνεται μέτοχος μιας φύσης μοναδικά όμορφης και ξεχωριστής: φημισμένες αλλά και άγνωστες παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς, τοπία που μαγεύουν την ψυχή του επισκέπτη, βουνά με οικολογικό πλούτο μοναδικής αξίας.

Όμως πάνω από όλα η Κεφαλονιά είναι οι άνθρωποι: μια κοινωνία με αυθεντική και ζωντανή λαϊκή παράδοση, όπου η μουσική και η χαρά της ζωής, αλλά και το φιλελεύθερο πνεύμα και το ριζοσπαστικό χιούμορ, χαρακτηρίζουν την καθημερινή ζωή. Την Κεφαλονιά δεν μπορείς να την περάσεις ανέγγιχτος· δεν γίνεται να χαρείς την ομορφιά της χωρίς κάτι να αλλάξει μέσα σου.

Στην Κεφαλονιά δεν έρχεσαι μόνο για να περάσεις καλά· στην Κεφαλονιά έρχεσαι για να γίνεις καλύτερος, να πλουτίσεις από την ομορφιά και τον πολιτισμό της.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.