Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ el

Η Ζάκυνθος δίκαια ονομάστηκε Ανθος της Ανατολής, γιατί είναι ένα νησί που θάλλει και μοσχοβολά σαν λουλούδι. Η πανέμορφη φύση του, ο ιδιαίτερος και ζωντανός πολιτισμός του, η ζωηρή και φιλελεύθερη κοινωνία του, όλα βεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό της σαν Φιόρο του Λεβάντε.

Η φύση της Ζακύνθου είναι μοναδικής ομορφιάς. Αλλά εκεί που πραγματικά διαπρέπει είναι στις ακτές της. Οι παραλίες του νησιού είναι διάσημες σε όλον τον κόσμο και είναι η αφορμή το νησί να γνωρίζει μια εξαιρετική τουριστική ανάπτυξη εδώ και πολλές δεκαετίες. Σαν αποτέλεσμα, το νησί έχει υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές, που απευθύνονται σε κάθε είδους επισκέπτη.

Η μαγεία της ομορφιάς της φύσης στην Ζάκυνθο πάει μαζί με την χαρά της ζωής που χαρακτηρίζει τους Ζακυνθινούς, κάτι που αμέσως γνωρίζει ο επισκέπτης και τον κάνει να νιώσει το νησί σαν σπίτι του. Η Ζάκυνθος έχει φανατικούς και πιστούς φίλους από όλον τον κόσμο, χάρη σε αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό του εξαιρετικού φυσικού κάλλους με τον ανοιχτόκαρδο ζακυνθινό πολιτισμό.

Στην Ζάκυνθο ερωτεύεσαι. Ερωτεύεσαι την θάλασσα και την μουσική, την άγρια φύση και την ποίηση, τον πολιτισμό της και τις γεύσεις της. Στην Ζάκυνθο ερωτεύεσαι την ζωή.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.