ΣΥΡΟΣ el

Η αρχοντική και κοσμοπολίτικη Σύρος με τον μοναδικό της χαρακτήρα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων.

Μεσαιωνικοί οικισμοί και νεοκλασικά κτίρια, ορθόδοξοι και καθολικοί ναοί, δαντελωτές ακτές και επιβλητικοί λόφοι συναρθρώνονται αρμονικά στο σαγηνευτικό κυκλαδίτικο τοπίο της.

Αποτελεί το πολυπληθέστερο κυκλαδονήσι μετην Ερμούπολη, πρωτεύουσα και διοικητικό κέντρο των Κυκλάδων, να σφύζει από ζωή όλο το χρόνο.

Η κομβική της θέση στο κέντρο του Αιγαίου και η απόσταση αναπνοής της από τα λιμάνια της Αττικής,σε συνδυασμό με την υψηλή ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών της,την καθιστούν κορυφαία επιλογή διακοπών για κάθε περίοδο του έτους.

Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο την προτιμούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπέςκαθώς μπορούν να χαρούν τα καταγάλανα αιγαιοπελαγίτικα νερά και την κοσμοπολίτικη αύρα της.

Πολλοί την επιλέγουν και το Πάσχα για τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα και τον μοναδικό τρόπο που γιορτάζουν μαζί η ορθόδοξη και ηκαθολική κοινότητα.

Ακόμη προσφέρεται για μικρές εξορμήσεις κάθε εποχή, μιας και η πλούσια πολιτιστική ζωή της δίνει συνεχώς αφορμές για να την επισκεφτεί κανείς.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.