ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ el

Ο Νομός Ρεθύμνου είναι ένα θησαυροφυλάκιο της Κρήτης, ενός από τους πιο γνωστούς, φημισμένους και πλούσιους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Προορισμού που είναι πρακτικά αδύνατο να εξαντληθεί, όχι σε μία, αλλά σε πολύ περισσότερες επισκέψεις. Γιατί η Κρήτη είναι κάτι πολύ παραπάνω από παραθερισμός.

Τί δεν έχει το Ρέθυμνο; Φυσικές καλλονές μοναδικής αξίας και ποιότητας; Πολιτιστικό πλούτο με χαρακτήρα και βάθος αιώνων; Μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς; Μια από τις πιο πλούσιες ιστορικές διαδρομές στον πλανήτη, που το αποτύπωμά τους σημαδεύει το νησί μέχρι σήμερα; Πόλεις και χωριά μοναδικής ομορφιάς και χαρακτήρα; Μία φημισμένη διεθνώς γαστρονομική παράδοση; Και φυσικά, τουριστικές υποδομές υψηλότατου επιπέδου. Κοσμοπολιτισμός και παράδοση, έντονη διασκέδαση και ρομαντική αναχώρηση, εμπειρίες ζωηρές και πνευματικές, δυνατές και αυθεντικές.

Το Ρέθυμνο είναι ένας τόπος που η εμπειρία του είναι εμπειρία ζωής. Ένας τόπος που η μνήμη του θα σημαδεύει για πάντα τον επισκέπτη και θα του αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον κόσμο. Η αυθεντικότητά του ρεθυμνιώτικου τόπου θα διαμορφώσει την αισθητική συνείδηση του επισκέπτη του για πάντα. Αναζητήστε στο Ρέθυμνο τους κρυμμένους θησαυρούς της κρητικής παράδοσης και της κρητικής φύσης και θα αποζημιωθείτε με έναν μοναδικό προσωπικό πλουτισμό.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.