ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

  ΝΙΚΑΙΑ

ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Το Oceanides Residence είναι ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων,το οποίο ιδρύθηκε το 2015 στα Κουφονήσια.Σε απόσταση 600μ.απο το κέντρο του χωριού και 200μ.απο την κεντρική παραλία.

Χαρίζει εύκολη πρόσβαση στα πάντα χωρίς την ανάγκη μεταφορικού μέσου. Αποτελείται απο 10 ανεξάρτητα πολυτελή διαμερίσματα ισογείου και πρώτου ορόφου,που συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ.

Οι Ωκεανίδες κατά την μυθολογία ήταν κόρες του Ωκεανού και της Τηθύος,που έφταναν σε αριθμό 3.000θαλάσσια μυθικά πλάσματα και ενάλιες νύφες με μορφή παρθένου κατά το άνω ήμισυ και ιχθύος κατα το κάτω ,όμοιες με της γοργόνες,προστάτιδες των υδάτων,τα οποία αποτελούσαν και την κατοικία τους.

 

Οι Οceanides Residence προσφέρουν στους επισκέπτες του πολυτελείς και επαγγελματικές υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η διακριτική κομψότητα, η άνεση, τα ευρύχωρα δωμάτια, το εξαιρετικό service, αλλά και οι εξειδικευμένες παροχές και υπηρεσίες για τον επισκέπτη επαγγελματία, το καθιστούν ιδανική επιλογή διαμονής στα Κουφονήσια.

 

Οι παροχές που προσφέρουμε είναι:

services.jpg

Επωνυμία:
ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΦΙΡΙΠΠΗ ΠΑΓΩΝΑ
Διεύθυνση:
N.ΜΠΕΛΟΓΓΙΑΝΝΗ 8
Τ.Κ.:
18450
Πόλη:
ΝΙΚΑΙΑ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΝΙΚΑΙΑ: ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Κορυφαίες Παροχές


  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το κατάλυμα.
    Γίνε ο πρώτος που θα γράψει κριτική!

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ