SUNWIND

   ΠΑΡΟΣ

ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND ΠΑΡΟΣ: SUNWIND
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Ο Θεόδωρος Φυσιλάνης είναι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του Sun Wind Serf Club στην Πάρο. Ο Θεόδωρος είναι πιστοποιημένος από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Προπονητών Ιστιοπλοΐας. Είναι επίσης πιστοποιημένος ναυαγοσώστης και έχει περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας σ' αυτό το αντικείμενο. Μαζί με το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του προσπαθούν να κάνουν ευχάριστες και απολαυστικές τις διακοπές σας.

Στο Sun Wind Serf Club θα βρείτε:                    

 • Ενοικιάσεις ιστιοσανίδων
 • Εξειδικευμένες οδηγίες για όλα τα επίπεδα
 • Θαλάσσιο Καγιάκ και beach volley
 • Θαλάσσιο σκι και tubes
 • Βάρκα διάσωσης
 • Επιτόπου επισκευές

Ιστιοπλοΐα

Το Sun Wind Serf Club βρίσκεται στο κέντρο της Χρυσής Ακτής, η οποία είναι η μεγαλύτερη αμμώδη παραλία της Πάρου. Από το 1993 η επιχείρηση του κύριου Φυσιλάνη συμβάλει στην επιτυχή διοργάνωση του Παγκόσμιου Και του Εθνικού Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας ( wind-surfing) στην Πάρο.

Εδώ, τους καλοκαιρινούς μήνες πνέει ο γνωστός βόρειος άνεμος που ονομάζεται «Μελτέμι», ο οποίος ενισχύεται και από το κανάλι που υπάρχει μεταξύ της Πάρου και της Νάξου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για όλα τα επίπεδα ιστιοπλοΐας, καθώς μέσα στον κόλπο τα νερά είναι ήρεμα, ενώ λίγο πιο έξω δημιουργούνται κύματα. Για όσους, βέβαια, επιθυμούν μεγαλύτερα κύματα, μπορούν να μεταφερθούν με αυτοκίνητο μαζί με τον εξοπλισμό τους στην περιοχή Τσουκαλιά, η οποία βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από την Χρυσή Ακτή.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η επιχείρησή μας διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει στην αγορά. Έχει επιλεγεί έχοντας στο νου μας τους πελάτες μας, έτσι ώστε ανεξάρτητα από τις ικανότητες που έχει ο καθένας και τις συνθήκες, να μπορέσει να περάσει μία υπέροχη στιγμή κάνοντας ιστιοπλοΐα! Η ενοικίαση ιστιοσανίδας περιλαμβάνει τον εξοπλισμό της δικής σας επιλογής.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Προσφέρουμε μαθήματα windsurfing για όλα τα επίπεδα. Βρισκόμαστε εδώ για να διδάξουμε και όσους από εσάς θα έρθετε για πρώτη φορά σε επαφή με αυτά τα είδους σπορ. Επίσης γίνονται και μαθήματα και σε παιδιά. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι ειδικευμένοι, έμπειροι και πολύ υπομονετικοί. Οι περισσότεροι κατέχουν πιστοποιητικά τεχνικής του windsurfing.

Τα μαθήματα που παρέχονται είναι για μία ώρα και σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε μόνο ένα μάθημα ή αν το επιθυμείτε να κάνετε μία σειρά μαθημάτων.

Επωνυμία:
SUNWIND, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΥΣΙΛΑΝΗΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΥΣΙΛΑΝΗΣ
Διεύθυνση:
ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ
Τ.Κ.:
84400
Πόλη:
ΠΑΡΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6932737376
ΠΑΡΟΣ: SUNWIND

Τύπος:

Θάλασσα

 • profile_image

  filoxeno.com

  Ελλάδα

  Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή τη δραστηριότητα

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το SUNWIND

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.