Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ

  ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε περίπου το 1980 και από τότε μέχρι σήμερα ακολουθεί ανοδική πορεία με στρατηγική της να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε πολύ προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε 35 λεωφορεία άριστης ποιότητας που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την άνεση και την ασφάλειά σας σε όλες σας τις μετακινήσεις. Τα λεωφορεία μας διατίθενται για την κάλυψη κάθε ανάγκη σας μαζί με έμπειρους οδηγούς.

Έχουμε να επιδείξουμε την κάλυψη σημαντικών γεγονότων στην Ελλάδα όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες καθώς και την ασφαλή μεταφορά περίπου 3000 μαθητών ημερησίως από και προς τα σχολεία τους καθώς και την καθημερινή μεταφορά εργαζομένων στο χώρο εργασίας τους.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τουριστικά γραφεία και συλλόγους και διοργανώνει ταξίδια και εκδρομές σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Στόχος μας η συνεχης βελτίωση στο χώρο μας και η εξυπηρέτησή σας στις μετακινήσεις σας για όπου και όπως επιθυμείτε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να βρει τη λύση σε κάθε σας ανάγκη. Να σημειώσουμε ότι το γραφείο κίνησης είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκεται πάντα κάποιο άτομο να σας εξυπηρετήσει επί 24ώρου βάσεως.

Επωνυμία:
Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διεύθυνση:
ΑΧΑΡΝΩΝ 7
Τ.Κ.:
14561
Πόλη:
ΚΗΦΙΣΙΑ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΚΗΦΙΣΙΑ: Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ

Τύπος:

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο Δ ΚΑΙ Α ΣΑΡΡΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.