ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS

  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 και από την αρχή ειδικεύτηκε στα οδικά οργανωμένα ταξίδια εσωτερικού - εξωτερικού, καθώς και στις μετακινήσεις επιβατών, πάντοτε με ιδιόκτητα λεωφορεία, τα οποία αντικαθιστά τακτικά, με αποτέλεσμα σήμερα ο στόλος να αποτελείται από υπερσύγχρονα λεωφορεία που κατέστησαν το ταξίδι στον επιβάτη - πελάτη ξεκούραστο. 

Η μεγάλη εμπειρία, η άρτια οργάνωση και ο επαγγελματισμός, αποτελούν τα εργαλεία μας για να βελτιώσουμε σενεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Επιλέγουμε και προτείνουμε μέσα από τα προγράμματα μας, ταξίδια με σκόπο να ψυχαγωγήσουμε - επιμορφώσουμε (διαθέτουμε ξεναγούς με ειδικότητες όπου χρειάζεται) και τέλος να κάνουμε το φίλο πελάτη να χαλαρώσει, σε μέρη γνωστά ή άγνωστα. Τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε είναι 4 αστέρων και τα γεύματα που δίνονται στους πελάτες είναι σε αυστηρά επιλεγμέναεστιατόρια. Φυσικά η μετακίνηση - περιήγηση γίνεται πάντα με τα ιδιόκτητα λεωφορεία μας.

Επωνυμία:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Διεύθυνση:
ΓΡΑΜΜΟΥ 44
Τ.Κ.:
16451
Πόλη:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS

Τύπος:

Κρατήσεις Καταλυμάτων Εκδρομές / Ξεναγήσεις

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ TOURS