ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

   Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ, Νομός Κέρκυρας

Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ: ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ: ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ: ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ: ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Για περισσότερα από 50 χρόνια η ΚΤΕΛ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο επιβατικό κοινό.
Σε αυτό συμβάλατε και εσείς με τα σχόλια τις παρατηρήσεις, τις αποδείξεις και τα παράπονα σας, τα οποία θέλουμε να ακούμε.Η επικοινωνία σας με την εταιρεία μας, έχει καθοριστική σημασία για την βελτίωση των υπηρεσιών μας, προς το ευρύ κοινό μας.Η εταιρεία μας δρομολογεί συνεχώς, υπερσύγχρονα λεωφορεία για να ενώσει το νησί μας, την Ζάκυνθο με την πρωτεύουσα, την Αθήνα, την κοντινή Πάτρα και την Β.Ελλάδα (Λαμία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη).

Έτσι, η καθημερινή μετακίνηση τόσο του ντόπιου πληθυσμού, όσο και των τουριστικών επισκεπτών μας που θέλουν να γνωρίσουν την κουλτούρα μας και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, γίνεται αρκετά πιο προσιτή. Επίσης, καθένας μπορεί να μεταφέρει, ασυνόδευτα μέσα σε λίγες ώρες, οποιοδήποτε μικροεμπόρευμα επιθυμεί.
Ελπίζουμε στην ιστοσελίδα μας να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια μας και τις επιπλέον παροχές μας. Επίσης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την δυνατότητα online κρατήσεων εισητηρίων με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

Επωνυμία:
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διεύθυνση:
ΦΙΛΙΤΑ 42
Τ.Κ.:
29100
Πόλη:
Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ
Τηλέφωνα:
Δ.ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ: ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.