Είσοδος Μέλους

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL

   ΛΕΙΒΑΔΙΑ

ΛΕΙΒΑΔΙΑ: ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map
  To ταξιδιωτικό γραφείο Παπαχαράλμπος ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Χαράλαμπο Παπαχαραλάμπους με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

  Με τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρίας, τη μεθοδική εργασία, τους έμπειρους συνεργάτες αλλά και την μεγάλη προτίμηση και εμπιστοσύνη που μας δείχνει το ταξιδιωτικό κοινό, έχουμε καταφέρει να συμπληρώσουμε μία τριακονταετία επιτυχημένης λειτουργίας και να κερδίσουμε μια αξιόλογη θέση στον ελληνικό τουρισμό, την οποία και αξιοποιούμε για το συμφέρον των πελατών μας.

  Οι πολύχρονες και άριστες σχέσεις μας με όλες τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρίες μας δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας στην εξασφάλιση των οικονομικότερων και ποιοτικότερων λύσεων για τα ταξίδια σας. Οι on line συνεργασίες μας με τους καλύτερους agents του εκάστοτε προορισμού είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εργασίας και έρευνας με μόνο σκοπό να πραγματοποιούμε ΣΩΣΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ τα ταξίδια που ονειρεύεστε!

  Η εταιρία μας έχοντας σαν δεδομένο ότι απευθύνεται σε ένα σύγχρονο κοινό με νέες ανάγκες και απαιτήσεις φροντίζει πάντα για την σωστή και συνεχή ενημέρωση του προσωπικού της τόσο του μόνιμου όσο και του εποχιακού έχοντας σαν στόχο να είναι πάντα σε ετοιμότητα για την σωστή, γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας.

  Με σεβασμό στις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις γρήγορες εξελίξεις της εποχής που ζούμε, τελειοποιούμε συνεχώς το σύστημά μας στο διαδίκτυο, ψάχνοντας ανά τον κόσμο για νέες ιδέες που θα μας κρατήσουν πρώτους στην προτίμησή του ταξιδιωτικού κοινού.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια
 • Οργανωμένα Ταξίδια
 • Μεμονωμένα Ταξίδια
 • Κρουαζιέρες
 • Εξωτικά & γαμήλια ταξίδια
 • Ταξίδια συλλόγων
 • Ξενοδοχεία
 • Κρατήσεις on line
Επωνυμία:
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Διεύθυνση:
ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 6
Τ.Κ.:
32100
Πόλη:
ΛΕΙΒΑΔΙΑ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6937477281
Fax:
2261027651
ΛΕΙΒΑΔΙΑ: ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL

 • profile_image

  filoxeno.com

  Ελλάδα

  Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτή την υπηρεσία

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TRAVEL

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.