ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 

To Εντευκτήριο, πλήρες ανακαινισμένο και ανανεωμένο στο Μικρολίμανο, με απεριόριστη θέα στον φαληρικό όρμο και σε ιδιαίτερα προνομιακό περιβάλλον, σας υποδέχεται καθημερινά για τον καφέ, το ποτό, το γεύμα ή το δείπνο σας, προσφέροντας σας την ονομαστή, θαλασσινή του φιλοξενία.

Η ποιοτική του κουζίνα, εφάμιλλη του Caprice της Ύδρας, περιλαμβάνει πιάτα ημέρας, θαλασσινά, φρέσκα ζυμαρικά και αυθεντική Ιταλική πίτσα σε προσιτές τιμές.

O Χώρος διατίθεται για παντός τύπου δεξιώσεις.

Aναλαμβάνουμε με συνέπεια κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, εορταστικά parties, κ.α. Ο μοναδικός εξωτερικός χώρος του μαγαζιού - μία "ανάσα" από την θάλασσα - έχει χωρητικότητα 120 ατόμων ενώ ο εσωτερικός μπορεί να φιλοξενήσει 80 άτομα ! Η σύνθεση των ιδανικότερων οικονομικά και αισθητικά προτάσεων για την απόλαυση των σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας ήταν πάντα ευχαρίστηση μας !

 

 

Επωνυμία:
ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΚΚΟΣ - ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΟΣ
Διεύθυνση:
Τέρμα Ακτής Κουμουνδούρου 64
Τ.Κ.:
18533
Πόλη:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ

Τύπος:

Εστιατόριο
Καφετέρια

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.