KODYLENIA’S

  ΥΔΡΑ

ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 

Η Ταβέρνα Kodylenia, βρίσκεται στην προκυμαία στην περιοχή των Καμινίων. Διαθέτει μια μαγευτική βεράντα με χωρητικότητα 120 ατόμων. Σημείο αναφοράς είναι το ιδανικό φυσικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Κάτω στα πόδια σας υπάρχει ένα καταπληκτικό ψαρολίμανο με ξύλινες βάρκες και ντόπιους ψαράδες.

Η Ταβέρνα Kodylenia είναι ανοιχτή από το Μάρτιο μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Το μέρος είναι προσβάσιμο με τα πόδια ( 15 λεπτά ) ή με παραδοσιακές βάρκες και θαλάσσια ταξί υψηλής ταχύτητας.

Το μέρος είναι επίσης κατάλληλο για εορταστικές εκδηλώσεις (γάμος ή βαπτίσεων ) προσφέροντας τις υπέροχες γεύσεις της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.Κάθε πρωί ο ιδιοκτήτης κάνει έρευνα και συγκεντρώνει τα ψάρια της ημέρας.

Η μουσική είναι υπέροχη και δημιουργεί ένα κλίμα ψυχικής ευεξίας.Η Ταβέρνα Κodylenia προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, η επίσκεψη σας στο εστιατόριο θα μετατραπεί πραγματικά σε ένα φανταστικό ταξίδι στα όνειρα κάτω από τις υπέροχες αποχρώσεις των επιβλητικών βράχων.

Επωνυμία:
KODYLENIA’S, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ
Διεύθυνση:
ΚΑΜΙΝΙΑ -
Τ.Κ.:
18040
Πόλη:
ΥΔΡΑ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΥΔΡΑ: KODYLENIA’S

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο KODYLENIA’S

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.