ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ

  ΥΔΡΑ

ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 

ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Υπέροχος χώρος που σας ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Καθίστε στα τραπεζάκια στο πλακόστρωτο και απολαύσετε το φαγητό σας με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Εδω θα βρείτε όλο τον πλούτο της θάλασσας σε όλες τις μορφές και γεύσεις καθώς και μαγειρευτά φαγητά. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα Βαρελισια κρασιά παραγωγής μας.

Είναι σίγουρο πως θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο απο το φαγητό όσο και απο την άψογη εξυπηρέτηση.

Η Ξερή Ελιά, με 180 ετών ιστορία, ξεκίνησε σαν Ταβέρνα-Οινοπαντοπωλείο στο εμπορικό κέντρο της Ύδρας. Από πάππου προς πάππου, γνωστή η Ξερή Ελιά, στην Πλατεία που είναι όαση για την Ύδρα μόλις 2 λεπτά από το λιμάνι, μπαίνει στον τουριστικό στίβο με μεγάλη επιτυχία και εδέσματα κυνήγι,ψαρικά και θαλασσινά. Από το 1950 και μετά όταν οι πρώτοι ξένοι τουρίστες έρχονται στη Ύδρα κυρίως Καλλιτέχνες, μεγαλογιατροί, εφοπλιστές και Υπουργοί Γάλλοι, προτιμούν την Ξερή Ελιά. Ο τουρισμός στην Ελλάδα ξεκινάει απο αυτό το μαγαζί.

Τα ψάρια της Ύδρας και τους Αστακούς θα τα συναντήσουν οι πελάτες στην εξωτερική βιτρίνα επί της πλατείας. Τα εύγευστα Υδραϊκά οικογενειακά εδέσματα είναι άφθονα και ποικίλα. Σας προτείνουμε εξοχικό σε λαδόχορτο, εκπληκτικό μουσακά, κανελόνια, στιφάδο και ψαρόσουπα που δεν είναι συναγωνίσημη από άλλους συναδέλφους λόγω πείρας και άλλα πολλά.

 

Επωνυμία:
ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ, ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
Διεύθυνση:
ΥΔΡΑ -
Τ.Κ.:
18040
Πόλη:
ΥΔΡΑ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΥΔΡΑ: ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΞΕΡΗ ΕΛΙΑ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.