ΠΑΡΑΓΚΑ

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

 

Στο πιο προνομιακό σημείο του Πειραία, το Μικρολίμανο, δίπλα στο κύμα με θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού, θα συναντήσετε το ταβερνείο Παράγκα. Με ύφος μοντέρνας Ταβέρνας, σ' ένα προσεγμένο και σύχρονο περιβάλλον παντρεύουμε την Παράδοση με τα μυστικά της καλής Κουζίνας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και των πλέον απαιτητικών.

Σ' ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο σερβίρονται καθημερινά λαχταριστά πιάτα από την μεγάλη ποικιλία ψητών του μενού μας. Σε εμάς θα βρείτε εδέσματα από τα μυστικά του Κολοκοτρώνη, μεζέδες του Σταύρακα, το Όργιο της Παράγκας, το μεγάλο κολατσιό του Φαγά και πολλά άλλα κρέατα αντάξια της ιστορίας μας.

Τα αγνά υλικά και οι λογικές μας τιμές, συνθέτουν τη φιλοσοφία μας. Ξεχωρίζουμε για την υψηλή ποιότητα των πιάτων μας σε συνδυασμό με την άριστη σε καθημερινή βάση εξυπηρέτηση μας.

Ανοιχτά όλες τις ώρες της ημέρας, είμαστε έτοιμοι να απογειώσουμε τη διασκέδαση και τον ουρανίσκο σας. Οι καθαρές γεύσεις στην Κουζίνα μας και η ξεχωριστή αισθητική του χώρου, είναι αυτά που κάνουν την Παράγκα το καινούριο σας στέκι!

Μια δοκιμή, θα σας πείσει...

Επωνυμία:
ΠΑΡΑΓΚΑ, Ν.ΓΑΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΛΙΤΗΣ
Διεύθυνση:
ΑΚΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 34
Τ.Κ.:
18533
Πόλη:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΡΑΓΚΑ

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΠΑΡΑΓΚΑ