Ο ΟΝΤΑΣ

  ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

sdfs_F5311.jpgΓεια σας, Eίμαι η Κωνσταντίνα που εδώ και 23 χρόνια έχω το δικό μου στέκι στον Πειραιά, το πρώτο Καφέ Αμάν της Αθήνας, τον Οντά της Κωνσταντίνας, με αυθεντικά ρεμπέτικα και σμυρνέικα τραγούδια, με εμφανίσεις πολλών κορυφαίων μουσικών και τραγουδιστών παρέα μου στο πάλκο καθώς και την εκλεκτή πολίτικη κουζίνα μου.

Πρώτα στό κέντρο του Πειραιά για 10 χρόνια και εδώ και 13 χρόνια στην περιοχή της Μυρτιδιώτισσας του Πειραιά.  Πολλοί από σας θα με ξέρετε, όχι μόνο από τον Οντά, αλλά γιατί έχω μαγειρέψει για σας και σε πολλές εκπομπές της τηλεόρασης.

Τώρα θα μπορείτε να γευθείτε τις γνωστές νοστιμιές του Οντά, αλλά και αυθεντικά κεμπάπ, νοστιμότατα τυλιχτά και άλλες καινούργιες λιχουδιές, στο σπίτι σας, με την οικογένειά σας και τους φίλους σας!

Και φυσικά σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε παραδοσιακές μουσικές αυτου του τόπου σε κλασσικές αλλα και σε νέες, διαφορετικές  εκτελέσεις. Σε αυτο θα βοηθήσει ο γιός μου Λάμπρος με την ιδιότητα του Dj και ηχολήπτη πού έχει και με τις φρέσκες του ιδέες για τον Οντά.

Σας περιμένουμε λοιπόν στον Οντά να σας φιλέψουμε τα μερακλίδικα φαγητά και γλυκά μας με την συνοδεία ποιοτικής μουσικής !

Επωνυμία:
Ο ΟΝΤΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΜΕΝΙΔΗΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΜΕΝΙΔΗΣ
Διεύθυνση:
ΤΖΑΒΕΛΑ & ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 76
Τ.Κ.:
18537
Πόλη:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Κινητό Τηλέφωνο:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο ΟΝΤΑΣ

Τύπος:

Εστιατόριο
Κέντρο Διασκέδασης

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο Ο ΟΝΤΑΣ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.