Καφέ Το Οικείον

   Μικρό Χωριό, Ευρυτανίας

Μικρό Χωριό, Ευρυτανίας: Καφέ Το ΟικείονΜικρό Χωριό, Ευρυτανίας: Καφέ Το ΟικείονΜικρό Χωριό, Ευρυτανίας: Καφέ Το ΟικείονΜικρό Χωριό, Ευρυτανίας: Καφέ Το ΟικείονΜικρό Χωριό, Ευρυτανίας: Καφέ Το Οικείον
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

"Το Οικείον" Καφέ – Εστιατόριο είναι μία άρτια οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2012. Βρίσκεται 12 χιλιόμετρα από την πόλη του Καρπενησίου, στη κεντρική πλατεία του πανέμορφου Νέου Μικρού Χωριού.

"Το Οικείον" βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό χώρο, μέσα στο πράσινο, με υπέροχη θέα. Βασικό μέλημα μας είναι να κρατάμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους. Αυτό επιτυγχάνεται με την διακόσμηση, την αισθητική και το μεγάλο κεντρικό τζάκι, το άψογο σέρβις και το ζεστό χαμόγελο των παιδιών που διευθύνουν την επιχείρηση.

Ελάτε να απολαύσετε τον καφέ, το γλυκό ή τις κρέπες μας καθημερινά μετά τις 17:00 το απόγευμα και τα Σαββατοκύριακα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης απολαύστε την πίτσα σας, τις σαλάτες ή τις ποικιλίες κρεατικών όλες τις μέρες της εβδομάδας από τις 18:00 μέχρι τις 11:30.

Επωνυμία:
Καφέ Το Οικείον
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Ζήσιμος Φώτης
Διεύθυνση:
Πλατεία Μ.Χωριού
Τ.Κ.:
36100
Πόλη:
Μικρό Χωριό, Ευρυτανίας
Τηλέφωνα:
E-mail:
Μικρό Χωριό, Ευρυτανίας: Καφέ Το Οικείον

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Στυλ :
Ειδική κατηγορία :
Κουζίνα :

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο Καφέ Το Οικείον

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.