Είσοδος Μέλους

La Pantera Negra

   Αθήνα

Αθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera NegraΑθήνα: La Pantera Negra
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Ήταν πριν 15 χρόνια περίπου όταν ο γνωστός, πλέον σεφ, Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισε να γνωρίσει τον κόσμο των γεύσεων μέσα από ταξίδια σε διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Όπως η αγάπη όμως, έτσι και τα ταξίδια εκφράζουν μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Ο Δημήτρης Κατριβέσης έχοντας ως όρια των γεύσεων του τα όρια του κόσμου και μέσα από μια πορεία που σημάδεψε τόσο τον ίδιο, όσο και το γαστρονομικό χάρτη παγκοσμίως, μας παρουσιάζει σήμερα το La Pantera Negra ή αλλιώς το Μαύρο Πάνθηρα στην καρδιά της πόλης. Εκεί που οι ενέργειες και οι πολιτισμοί γίνονται ένα, στη σκιά της Ακρόπολης.

Στην οδό Καλογριώνη, στον αριθμό 6, λίγο πριν την Αρχαία Αγορά, ο Μαύρος Πάνθηρας σηκώνει τις αυλαίες του σε ένα θέαμα γεύσεων που το κοινό του όσο περισσότερο διαθέσιμο στην περιπέτεια είναι, τόσο μεγαλύτερη απόλαυση θα έχει. Ceviches, tiraditos, leche de pantera (γάλα πάνθηρα), αλλά και περουβιανά macerados και chilcanos, κοκτέιλ με piscos…θα γίνουν οι νέες λέξεις στο γαστρονομικό λεξικό της πόλης, γραμμένες από tattoo ink και σερβιρισμένες από τους ίδιους τους σεφ. Με ανοιχτή κουζίνα για να νιώθει το κοινό σαν το σπίτι του.

Με fusion κουζίνα γεννημένη από περουβιανές Nikkei πινελιές πάνω σε ελληνικές αποχρώσεις, ο Δημήτρης Κατριβέσης μαθαίνει πλέον το κοινό του oτι ο όρος Mistura (αποσταγμα κουλτουρας παραδοσιακών γεύσεων) δεν είναι ένα απλό trend στην ιστορία της γαστρονομίας αλλά ένας θεσμός που θα μείνει.

Επωνυμία:
La Pantera Negra
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
La Pantera Negra
Διεύθυνση:
Καλογριώνη 6, Πλάκα
Τ.Κ.:
10556
Πόλη:
Αθήνα
Τηλέφωνα:
Αθήνα: La Pantera Negra

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ωράριο Λειτουργίας

Ημέρες (Από-Έως): Τρίτη - Κυριακή
Ώρες (Από-Έως): Τρίτη - Σάββατο: 19:00 - 00:30 |Κυριακή: 15:00 - 23:00

Κατηγορίες

Στυλ : Bistro
Ειδική κατηγορία :
Κουζίνα : Gourmet
Ethnic Κουζίνα

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το La Pantera Negra

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.