ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ

   ΑΜΟΡΓΟΣ

ΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Αμοργός, Αιγιάλη, Εστιατόριο ‘ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ'.

Λέξεις ταυτόσημες, γιατί όποιος επισκέπτεται το νησί και δεν φάει στο εστιατόριο της Κυρα Κατίνας, έχει χάσει ένα κομμάτι των διακοπών του, αυτό της ποιοτικής αστρονομίας και της αμέριστης φιλοξενίας. Άνοιξε το 1980, χωρίς ρεύμα τότε και χωρίς λιμάνι να δένουν τα καράβια. Ο κυρ-Αντώνης μάγειρας σε εμπορικά καράβια και η κυρα-Κατίνα, αποφάσισαν το μεράκι της μαγειρικής να το μοιραστούν με τους λιγοστούς τότε επισκέπτες αλλά και με ντόπιους. Οι παλιοί φίλοι θυμούνται την ήρεμη δύναμη του κυρ-Αντώνη και το πλατύ χαμόγελο της κυρα-Κατίνας που τους έκανε να νιώθουν από την πρώτη στιγμή φίλοι και όχι πελάτες. ‘Φεύγοντας' οι παλιότεροι παραχώρησαν την θέση τους στα παιδιά τους Παναγιώτη και Θοδωρή και στις γυναίκες τους Κορνηλία και Puki. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά οι βασικές αρχές όπως η υψηλή ποιότητα του φαγητού, η παρεϊστικη ατμόσφαιρα και ο σεβασμός του κάθε επισκέπτη παραμένουν ίδιες.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ 

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ προσφέρει όλη την ποικιλία των μαγειρευτών, ψητών, ψαριών και ψαρικών καθώς και πρωινά καφέδες και γλυκά. Ο Παναγιώτης φροντίζει κάθε μέρα να προμηθεύεται τα ψάρια και τα ψαρικά μόνο από τα καΐκια του νησιού ώστε οι πελάτες να γευτούν τις υπέροχες ΚΑΚΑΒΙΕΣ (Αμοργιανή ψαρόσουπα), τις ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ, τις ΣΟΥΠΙΕΣ, τα ΧΤΑΠΟΔΙΑ, την ΑΘΕΡΙΝΑ, τα ΨΗΤΑ και τα ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΨΑΡΙΑ. Φροντίζουμε τα περισσότερα λαχανικά να είναι από τα περιβόλια του νησιού που σε συνδυασμό με το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από τα λιόφυτα της οικογενείας να κάνει τα λαδερά αξεπέραστα. Η ΑΜΟΡΓΙΑΝΗ ΣΑΛΑΤΑ με την ΞΥΝΟΜΥΖΗΘΡΑ, την ΚΑΠΑΡΗ και τις ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ καθώς και όλες οι υπόλοιπες σαλάτες που σερβίρουμε είναι σπιτικές. Τα κρέατα είναι όλα από ντόπιους παραγωγούς έτσι ώστε το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΤΑΤΑΤΟ (κατσίκι κοκκινιστό με πατάτες) να είναι ίδιο με αυτό που ψάχνουν στα πανηγύρια και στις γιορτές. Ο Θοδωρής δε με μεράκι με τους βασιλικούς για να φτιάξουμε την σάλτσα ALPESTO. Κάθε Παρασκευή η Πούκι, η οποία κατάγεται από την Ταϋλανδη, μαγειρεύει φαγητά με γεύσεις από την χώρα της, τα οποία είναι αγαπητά σε πολλούς από τους πελάτες μας. Ακόμη τα γλυκά μας είναι χειροποίητα ώστε η ποιότητα να παραμένει υψηλή. Και για του λόγου του αληθές δοκιμάστε την ποροκαλόπιτα μας.

Επωνυμία:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ, ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ
Διεύθυνση:
ΑΙΓΙΑΛΗ
Τ.Κ.:
84008
Πόλη:
ΑΜΟΡΓΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6972806957
Fax:
2285073549
ΑΜΟΡΓΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΕ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.