Είσοδος Μέλους

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

   ΠΑΡΟΣ

ΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Το γεμενί ξεκίνησε να λειτουργεί φέτος στη Νάουσα της Πάρου, βάζοντας μια άλλη προοπτική στο σκηνικό του νησιού όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση λοιπόν με τις σύγχρονες τάσεις και τον εκμοντερνισμό που επικρατεί τριγύρω μας φτιάξαμε ένα οινομαγειρείο με σεβασμό στην ποιότητα και την παράδοση αυτού του τόπου.

Γεμενί σημαίνει διάφανο φακιόλι, τσεμπέρι.Η λέξη είναι τούρκικη αλλά χρησιμοποιείται στο νησί και συναντάται σε παλία παραδοσιακά τραγούδια.

Εδώ μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι και αγνά υλικά τα οποία ως επί το πλείστον προέρχονται από δικές μας καλλιέργειες.Επίσης παριανά και ανατολίτικα γλυκά δια χειρός Μαριώς Ζουμή.

Παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές χώρες, ρεμπετικά και πληθώρα ποιοτικών καλλιτεχνών ακούγονται στο γεμενί¨ σ'ένα χώρο απλό και λιτό αλλά συνάμα φιλόξενο και άνετο.

Καθημερινά από τις 12:30 το μεσημέρι είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε και να σας προσφέρουμε ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες.

Επωνυμία:
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΕΜΕΝΙ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Διεύθυνση:
ΝΑΟΥΣΑ
Τ.Κ.:
84400
Πόλη:
ΠΑΡΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6934245163
Fax:
2284051445
ΠΑΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τύπος:

Εστιατόριο
Ψησταριά
Ψαροταβέρνα
Μεζεδοπωλείο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.