ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

   ΝΑΞΟΣ

ΝΑΞΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΞΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΞΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Σας καλωσορίζουμε στο "Μελτέμι", ένα εστιατόριο με παράδοση στην τοπική κουζίνα η οποία παρασκευάζεται με τα καλύτερα και φρεσκότερα ντόπια προϊόντα. Η συνέπειά μας στην ποιότητα μας καθιέρωσε ως σημείο αναφοράς στην γαστρονομική ιστορία του νησιού μας.

Το 1970 ξεκίνησε η διαδρομή μας στα μονοπάτια των γεύσεων και η εξερεύνηση του πλούτου της ελληνικής κουζίνας και των τοπικών συνταγών. Η αξιοποίηση των εδώδιμων προϊόντων, τα οποία αφθονούν στη ναξιακή γη, η επιθυμία μας για υψηλή ποιότητα, το μεράκι μας και η αγάπη μας για το καλό φαγητό, στάθηκαν αρωγοί στην μακρόχρονη πορεία μας και μας οδήγησαν σε μια από τις πρώτες θέσεις στις καρδιές και στην προτίμηση των κατοίκων του νησιού αλλά και των επισκεπτών του.

Στο εστιατόριό μας μπορείτε να απολαύσετε τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως ο "Καλόγηρος" (μελιτζάνα γεμιστή με μοσχαράκι, ναξιώτικη γραβιέρα και μπεσαμέλ) και το φρέσκο γεμιστό ψητό καλαμάρι, φρέσκο ξιφία, άφθονα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αυθεντική ελληνική κουζίνα, εκλεκτά κρέατα ψητά στα κάρβουνα (με δυνατότητα επιλογής από διάφορες σάλτσες), παραδοσιακή κουζίνα (κατσικάκι λαδορίγανη, μοσχάρι στυφάδο, εξοχικό, μουσακά κλπ), χορτοφαγικά πιάτα (γεμιστά, μελιτζάνες ραγού, ρεβύθια φούρνου, μπριάμ κλπ), ποικιλία ντόπιων τυριών καθώς και ναξιώτικο κρασί και ρακή.

*Σημαντική σημείωση:Επικεντρωνόμαστε στη χρήση πρώτων υλών που καλλιεργούνται και εκτρέφονται με τον παραδοσιακό τρόπο του νησιού μας. Παράλληλα το αγρόκτημά μας στο Σαγκρί της Νάξου μας τροφοδοτεί με το λάδι, τα αυγά, τα κοκόρια, το κρασί και τη ρακή της χρονιάς καθώς και με εποχιακά φρούτα και λαχανικά

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε μια γευστική πανδαισία από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες τις ημέρες του χρόνου.

Καλή σας όρεξη

Επωνυμία:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΛΤΕΜΙ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
Διεύθυνση:
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τ.Κ.:
84300
Πόλη:
ΝΑΞΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6938191233
ΝΑΞΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τύπος:

Εστιατόριο
Μεζεδοπωλείο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.