Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣ

   ΑΜΟΡΓΟΣ

ΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Η μαγειρική του νησιού μας , εμπνευσμένη από το λιτό και απέριττο τοπίο του, βασίζονταν διαχρονικά σε απλές και λιτές συνταγές βασιζόμενες κατά κύριο λόγο στα αγνά τοπικά προϊόντα όπως το ελαιόλαδο, λαχανικά , ντόπια κρέατα και τυροκομικά προϊόντα. Η αμοργιανή γη παρόλη την περιορισμένη παραγωγική εδαφική της έκταση παρήγαγε πάντοτε προϊόντα ιδιαίτερης γευστικής και διατροφικής αξίας. Στα είδη αυτά στηρίχτηκε κατά κανόνα η αμοργιανή κουζίνα και αυτά εμείς οι κάτοικοι του νησιού μάθαμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας μαγειρική. Με βάση την μαγειρική αυτή τέχνη παρασκευάζουμε τα φαγητά που διαθέτουμε στο εστιατόριό μας.

Η απλότητα και γραφικότητα του κυκλαδίτικου τοπίου είναι παρούσα σε κάθε σημείο του παραδοσιακού και ιστορικού οικισμού της Χώρας Αμοργού και μαγεύει κάθε επισκέπτη. Το εστιατόριο ΚΑΣΤΑΝΗΣ βρίσκεται στο μέσο περίπου της διαδρομής επί του κεντρικού γραφικού πλακόστρωτου δρόμου που διασχίζει την Χώρα. Ο επισκέπτης μπορεί να γευθεί τα φαγητά μας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα που είναι διάχυτη παντού .

Μπορείτε να απολαύσετε την κουζίνα μας η οποία αποτελείται τόσο από μαγειρευτά φαγητά όσο και φαγητά της ώρας μαγειρεμένα με σπιτικό τρόπο . Τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε για τα φαγητά μας είναι αυτά που χρησιμοποιούμε και για το σπίτι μας. Μπορείτε να γευθείτε το παραδοσιακό πατατάτο, φαγητό που φτιάχνεται από πατάτες και ντόπια κρέατα, την ξυνομυτζήθρα και ντόπιο κεφαλοτύρι προϊόντα της τοπικής κτηνοτροφίας. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε κλασσικές συνταγές με βάση το κρέας, γεμιστά, μουσακά, παστίτσιο, όσπρια και ορεκτικά αλλά και ψητά της ώρας μαγειρεμένα όλα με το δικό μας τρόπο . Τέλος μπορείτε να πιείτε κάποιο από τα ελληνικά κρασιά που διαθέτουμε, χύμα ή εμφιαλωμένα, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα του κυκλαδικού τοπίου μέσα στην καρδιά της Χώρας Αμοργού, εμπειρία που μένει αξέχαστη σε κάθε ταξιδιώτη.

Επωνυμία:
Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΒΑΙΟΥ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΒΑΙΟΥ
Διεύθυνση:
ΧΩΡΑ
Τ.Κ.:
84008
Πόλη:
ΑΜΟΡΓΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6979402436
ΑΜΟΡΓΟΣ: Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το Ο ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.