ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ

   ΣΙΦΝΟΣ

ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Για όποιον έχει επισκεφθεί τη Σίφνο, δε χρειάζονται συστάσεις.  Το καφενείο του Δρακάκη, ένα από τα παλιότερα του νησιού, σερβίρει στους δικούς του ρυθμούς καφέ, γλυκό,  και μεζέδες στους θαμώνες του.  Ένα καφενείο που στέκει από παλιά στην καρδιά της διασκέδασης της Απολλωνίας, στο εμπορικό πλακόστρωτο κεντρικό σοκάκι.

Έχουν περάσει πολλοί από εδώ.  Πολιτικοί, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, μα κυρίως άνθρωποι καθημερινοί, που σταματούν για ένα μικρό διάλλειμα από τη δουλειά, ή για να απολαύσουν ένα καφέ και ένα αναψυκτικό στον απογευματινό τους περίπατο.

Κομμάτι της πρόσφατης ιστορίας του νησιού και τόπος συναντήσεων, "Ο Δρακάκης" είναι ένα μέρος που δεν πρέπει να ξεχάσετε να επισκεφτείτε.

Απολαύστε τον καφέ ή του ουζάκι σας στο γραφικό "στενό" και ζήστε για λίγο στους ρυθμούς μιας Ελλάδας που οι περισσότεροι δε γνωρίσατε, της Ελλάδας των ασπρόμαυρων ταινιών!

Επωνυμία:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ, ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ
Διεύθυνση:
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
Τ.Κ.:
84003
Πόλη:
ΣΙΦΝΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6972123571
ΣΙΦΝΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.