ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ

   ΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Στην παραθαλάσσια περιοχή του Παραπορτίου  δημιουργήσαμε με φροντίδα και μεράκι ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο για να απολαύσετε ιδιαίτερες γευστικές στιγμές.

Κατασκευάσαμε από ξύλο και πέτρα τον παραδοσιακό νησιώτικο χώρο μας σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και σε απόσταση μόλις 2 λεπτών από το κέντρο της Χώρας.

 Η Ταβέρνα «ΠΑΡΑΠΟΡΤΙ»   λειτουργεί  1980 με μεγάλη ποικιλία  φαγητών και μεζέδων. Σπεσιαλιτέ όμως ήταν και παραμένουν τα ψητά της ώρας του μαγαζιού καθώς και το χοιρινό κοντοσούβλι και αρνάκι και κατσίκι σούβλας . Τα  εδέσματα μας  παρασκευάζονται πάντα με φρέσκα υλικά τα οποία και είναι παραγωγής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

 

Η ταβέρνα μας μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις ή πάρτι γενεθλίων, όσο και επαγγελματικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η πείρα  μας είναι βασικός συντελεστής, ώστε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάθε εκδήλωση να είναι εξαιρετική. Προσφέρεται μια μεγάλη επιλογή από μενού, η οποία ικανοποιεί όλες τις γευστικές και οικονομικές σας προτιμήσεις.

Επωνυμία:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΡΑΠΟΡΤΙ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ
Διεύθυνση:
ΛΕΙΒΑΔΙΑ
Τ.Κ.:
84500
Πόλη:
ΑΝΔΡΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6932204912
ΑΝΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ

Τύπος:

Εστιατόριο
Ψησταριά

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.