ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ

   ΑΝΔΡΟΣ, Κυκλάδες

ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Επιστρέφοντας πριν από κάποια χρόνια στην εκ μητρός πατρίδα της η Κατερίνα Ρεμούνδου άφηνε πίσω της μια πετυχημένη καριέρα στα ΜΜΕ.

Το μόνο που της φαινόταν πια φυσικό ήταν να μαγειρεύει. Μετέτρεψε το παλιό καφενείο του παππού Ζοζέφ, στο ορεινό χωριό Πιτροφός, σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό ταβερνάκι, με αυλίτσα μες στο πράσινο.

Μπήκε αποφασιστικά στην κουζίνα για να δώσει τη δική της άποψη για την αυθεντική - όσο δεν πάει - ανδριώτικη φουρτάλια, που μοσχοβολάει αμαρτωλό λουκάνικο και μαντζουράνα, όπως και οι κολοκυθοκεφτέδες της με τυρί βολάκι, τα σκορδομακάρονα, το κατσικάκι στον φούρνο με φρέσκια ρίγανη, το αρνάκι που γιαχνίζεται με την αγουρίδα, τη μινιμαλιστική λαδένια, τα αξέχαστα γεμιστά της.

Πέρα από την ευκαιρία που έχεις να γευτείς μια πολύ νόστιμη παραδοσιακή κουζίνα, θα περάσεις και μια εξαιρετική βραδιά. Σημειώνω πως το μαγαζί είναι μικρό και, κυρίως τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, χρειάζεται οπωσδήποτε κράτηση.

H μελαγχολική, βραχνή φωνή της Εντίθ Πιάφ δεν είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να ακούσεις μπαίνοντας, απομεσήμερο του καλοκαιριού, στο μικρό ταβερνάκι «Ζοζέφ», στο ορεινό χωριό Πιτροφός στην Άνδρο. Από την άλλη, ούτε και η ιδιοκτήτριά του, Κατερίνα Ρεμούνδου, είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις από μια τυπική Ανδριώτισσα μαγείρισσα.

Η θερμή και φιλική Κατερίνα Ρεμούνδου σας καλωσορίζει στο καθιστικό της και την καταπράσινη αυλή της, σαν την θεία που ξαναβρήκατε μετά από χρόνια. Θα σας δείξει τι έχει μαγειρέψει και θα τα πείτε με τους ντόπιους και τους άλλους επισκέπτες του μαγαζιού, καθώς θα απολαμβάνετε αρνάκι στιφάδο και φρέσκα ντόπια τυριά σαν την πλούσια και κρεμώδη ξινομυζήθρα. Κάντε κράτηση.
Επωνυμία:
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ, ΤΟΥ ΖΟΖΕΦ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
Διεύθυνση:
ΠΙΤΡΟΦΟΣ
Τ.Κ.:
84500
Πόλη:
ΑΝΔΡΟΣ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6944392672
Fax:
2282023549
ΑΝΔΡΟΣ: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ

Τύπος:

Εστιατόριο
Μεζεδοπωλείο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.