Το Λιμένι

   Μαρίνα Καλαμάτας, Μεσσηνία

Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Είναι από τα ομορφότερα και με κύρος εστιατόριο στην περιοχή της Μεσσηνίας. Βρίσκεται στην καρδιά της Μαρίνα στην Καλαμάτα, μόλις λίγα μέτρα απο την θάλασσα. Το "Λιμένι" είναι φημισμένο για τις γευστικές τοπικές σπεσιαλιτέ με ψάρι και την καλύτερη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Δειπνήστε στο σκιερό κήπο μας μέσα σ'ενα πολύ ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον, μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα. Για δροσερά βράδια, η εσωτερική ευρύχωρη αίθουσα προσφέρει την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον.

Ξεχωριστά Γεγονότα

Το "Λιμένι" είναι ο ιδανικός χώρος για οποιοδήποτε ξεχωριστό γεγονός. Εάν οργανώνετε ειδικη περίπτωση γεύματος η δείπνου, βαπτίσια, επαγγελματική συνάντηση, η γιορτή, εμείς θα συνεργαστούμε μαζί σας για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του γεγονότος και όλοι οι καλεσμένοι σας να χαρούν την γιορτή σας.

Εάν ψάχνετε για τον ιδανικό χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27210 95670 θα χαρούμε να συζυτήσουμε όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

Επωνυμία:
Το Λιμένι, ΣΓΑΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΣΓΑΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΕ
Διεύθυνση:
Χίου και Ποσειδώνος
Τ.Κ.:
24100
Πόλη:
Μαρίνα Καλαμάτας
Τηλέφωνα:
Fax:
2721095670
Μαρίνα Καλαμάτας: Το Λιμένι

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το Το Λιμένι

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.