ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

   ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map
Καλώς ήλθατε στο "Πανελλήνιο".

  Το "Πανελλήνιο" είναι ένα εστιατόριο με μακρόχρονη ιστορία. Χτίστηκε το 1950. Χρόνια τώρα δέχεται αμέτρητους περαστικούς και μόνιμους πελάτες. Η κατασκευή του είναι από πέτρα και ξύλο και το υπέροχο ντεκόρ από πολλά παραδοσιακά αντικείμενα. Πράγματα μικρά και μεγάλα, που είναι κρεμασμένα στους τοίχους, για να μας θυμίζουν ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε την παράδοσή μας. Για να θυμούνται οι μεγάλοι και να γνωρίζουν οι μικροί.

Αυτό που θα σας κάνει να έρχεστε και να ξανάρχεστε είναι η παραδοσιακή κουζίνα μας με σπιτικά φαγητά, μαγειρεμένα με πολύ αγάπη και μεράκι από την κυρία Σούλα. Εδώ θα βρείτε ζεστασιά, θα σας κάνουμε να νιώθετε άνετα, όμορφα και φιλικά.

Το "Πανελλήνιο" προσφέρεται να το επισκεφθείτε όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι, περιμένει να σας δεχτεί στην όμορφη πλατεία του, με το δροσερό της συντριβάνι, τα μυρωδάτα λουλούδια και την πρασινάδα της.

Από εκεί οι θαμώνες μπορούν να απολαμβάνουν το φαγητό τους, έχοντας τη σκιά των βράχων των Μετεώρων επάνω τους. Μια σκιά που σε κανένα άλλο μέρος της γης δεν μπορούμε να βρούμε. Στην πλατεία μας έχετε πολλά να απολαύσετε εκτός από τα Μετέωρα. Μπορείτε απέναντί μας να δείτε τον Κόζιακα, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της περιοχής μας.

Θα μας βρείτε στο κέντρο της πόλης. Δίπλα μας, το Δημαρχείο και από κάτω, η πιάτσα των Ταξί. Λίγα μέτρα πιο πάνω είναι η Μητρόπολη και ο Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνα, που είναι και ο πολιούχος της πόλης μας. Το πραγματικό στολίδι της πόλης μας θα το βρείτε λίγο πιο πάνω από τη Μητρόπολη. Την παλαιά εκκλησία. Ο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ένας βυζαντινός ναός του 11ου αιώνα, ένας από τους λίγους που έχουν μείνει και αξίζει πραγματικά να επισκεφθεί κανείς.
 

Επωνυμία:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διεύθυνση:
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ -
Τ.Κ.:
42200
Πόλη:
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Τηλέφωνα:
Fax:
2432024085
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.