Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

   ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map
O Κήπος του Ηλία έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί υπό τη διαρκή, προσωπική μου φροντίδα από το 1994, με αρκετά μεγάλη επιτυχία.
 
Ο σεβασμός μας προς τους πελάτες και την παράδοση, το ανεξάντλητο κέφι και το μεράκι μας, η καλοσύνη μας και το χαμόγελο μας - χαρακτηριστικό μας - καθώς και το σπιτικό φαγητό μας, μας έκανε γνωστούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
 
Οι πελάτες μας, Έλληνες και ξένοι, διάσημοι ή όχι, φεύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις και η παρουσία τους μας τιμά κάθε φορά που επισκέπτονται την περιοχή μας. Θα μας βρείτε στην είσοδο της πόλης της Καλαμπάκας, όπου διαθέτουμε μια εξαιρετικά καλαίσθητη, ζεστή και παραδοσιακή αίθουσα, χωριτικότητας περίπου 120 ατόμων, καθώς και ένα υπέροχο δροσιστικό κήπο, χωριτικότητας 250 ατόμων περίπου.
 
Η κουζίνα που προσφέρουμε είναι ελληνική, με μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα και ντόπια φαγητά και το κελάρι μας είναι γεμάτο από μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά είδη ελληνικού κρασιού.
 
Η ομάδα μας, αποτελείται από άξιους συναδέλφους - εργαζόμενους και τα μέλη της οικογένειάς μου, που εκφράζουν ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με  την παρουσία τους. 
 
Ηλίας Μαυραγάνης
Επωνυμία:
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
Διεύθυνση:
ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Τ.Κ.:
42200
Πόλη:
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Τηλέφωνα:
Κινητό Τηλέφωνο:
6979225811
Fax:
2432023218
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Τύπος:

Εστιατόριο

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις σχετικές με το Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.