Είσοδος Μέλους

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣ

   ΑΡΑΧΩΒΑ

ΑΡΑΧΩΒΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣΑΡΑΧΩΒΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣΑΡΑΧΩΒΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣΑΡΑΧΩΒΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣΑΡΑΧΩΒΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map
  Στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας, στην στροφή πρίν από τη γέφυρα και με θέα το ρολόι της πόλης, βρίσκεται το Αρχοντικό. Η οικογένειά μου και το προσωπικό μας, σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε γνωστές, αλλά και νέες γευστικές απολαύσεις και φέτος.
  Το μενού μας έχει επιλεγεί με προσοχή, δίνοντας έμφαση στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιώντας ντόπια υλικά και προϊόντα της Αράχωβας. Αν μας επισκεφθείτε μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το σαγανάκι μας, με φρέσκια ντομάτα, ημίσκληρο τυρί και σουσάμι, την ψητή φέτα, το Αραχωβίτικο λουκάνικο και τα ψητά λαχανικά με την παραδοσιακή φορμαέλλα. Για τους λάτρεις της σούβλας, θα προτείνουμε το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι από ντόπιο κρέας.
  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κρασιών, για όλα τα γούστα, αλλά και το δικό μας ροζέ κρασί που με μεράκι παρασκευάζουμε κάθε χρόνο, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
 Μέσα στο 2010 εγκαινιάσαμε βραδιές ζωντανής ελληνικής μουσικής και πλήθος θεματικών βραδιών με ιδιαίτερες προσφορές. Ακολουθείστε μας στην σελίδα μας στο Facebook ή στο Twitter και ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις.

Επωνυμία:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣ
Διεύθυνση:
ΑΡΑΧΩΒΑ -
Τ.Κ.:
32004
Πόλη:
ΑΡΑΧΩΒΑ
Τηλέφωνα:
ΑΡΑΧΩΒΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣ

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΟΛΟΣ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.