Είσοδος Μέλους

ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑ

   ΑΡΑΧΩΒΑ

ΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑ
Satelite Map
Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση

Δείτε στο χάρτη
Satelite Map

Σε ένα από τα πιο παλιά αρχοντικά της πόλης, πάνω στον κεντρικό δρόμο συναντάτε το καφέ - μεζεδοπωλείο «Οίστρος».
Ο χώρος λειτουργεί από το 1954 και έχει διαμορφωθεί με ιδιαίτερη αγάπη και εξαιρετικό μεράκι, ενώ οι ιδιοκτήτες του σας περιμένουν για να δοκιμάσετε τις απίθανες γεύσεις που ετοιμάζουν καθημερινά.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα πλούσιο και  γευστικότατο πρωινό γεμάτο με παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα με όλη τη γευσιγνωσία.      Από νωρίς το μεσημέρι και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , ο χώρος γεμίζει με πλούσιες γεύσεις, άφθονο ποτό και φυσικά την απαραίτητη μουσική . Οι συνταγές εναλλάσσονται η μια την άλλη λες και παρελαύνουν επιδεικτικά, προσκαλώντας κάθε ουρανίσκο σε ένα μαγικό ταξίδι φαγητού και ποτού.

Μεζέδες και ορεκτικά   κάθε λογής  σερβίρονται ασταμάτητα, ενώ η μεγάλη ποικιλία στα κυρίως πιάτα δημιουργεί  έναν  εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας στην επιλογή, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να προβληματίζονται για το τι να πρωτοδιαλέξουν.   Φυσικά όσοι γνωρίζουμε, μονάχα μια απάντηση μπορούμε να δώσουμε: Επιλέξτε τα όλα!

Και αν αυτό σας είναι δύσκολο τότε κάντε αυτό που κάνουμε όλοι.Ελάτε ξανά και ξανά και ξανά!!Η διασκέδαση και το καλό φαγητό σας περιμένουν πάντα στον Οίστρο. Εσείς φέρτε την παρέα και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Επωνυμία:
ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΙΜΙΝΑ
Διεύθυνση:
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Τ.Κ.:
32004
Πόλη:
ΑΡΑΧΩΒΑ
Τηλέφωνα:
ΑΡΑΧΩΒΑ: ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑ

  • profile_image

    filoxeno.com

    Ελλάδα

    Δεν υπάρχουν κριτικές γι'αυτό το χώρο εστίασης

   

Δείτε άλλες επιχειρήσεις κοντά στο ΚΟΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΑΣΗΜΟΥΛΑ

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.