Bu şirkete ait görüntü bulunamadı
Naxos, Kiklad Adaları'nın en büyüğüdür. Ona aşığımızı ve yüzyıllar boyu kimliğini ve vahşi tabiatını nasıl sürdüğünü bilen bu muhteşem adada çantalarımızı paketledik.
Dionysos'un burada yaşadığını ve sakinlerine bağın sırrını bir hediye olarak verdiğini söylediler. Bu adayı bilinçsizce seçtik mi yoksa Şarap Tanrısı bizi yönlendirdi mi? !
Burada bir şarap barını açma dürtüsü açık değil mi?
" La Vigne " doğar, ilk Fransız şarap bar ve mağazası Naxos'dadır.
Sıcak ve samimi bir ortamda, seçtiğiniz şekilde sitede veya evde içmek için cam veya şişe ile farklı şarapları tadmaya davet ediyoruz!
Kaz ciğeri, farklı mezeler ... ve şaraplarımızla uyumlu çöller, gülünç bir lezzet ve gurme keşfi için her gün sunulacak.
Memnun kaldıkça, şarap yönetimini ve şarabı ilgilendiren şarap üreticilerini seçtik. Böylece, aynı ruhla, La Vigne biyolojik şaraplar da sunmaktadır.
Zarif kabarcıkların sevgilileri rahat olsun; onlara "Grand Cru" bölgesinden bir Şampanya öneriyoruz ..
Seni " La Vigne " yi keşfetmeye davet ediyoruz rüyamız ...
Eli & Fred
Tür:
RestoranBu restoran için yorum bulunmuyor. Ilk yorum yazanlar siz olun!
Lütfen bekleyiniz. Arama birkaç saniye sürecek.