Προβληθείτε στο Filoxeno

Είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, εστιατορίου ή κέντρου διασκέδασης; Διαθέτετε γραφείο ενοικιάσεων ή τουριστικό γραφείο ή επιχείρηση με δραστηριότητες; Θέλετε να προωθήσετε τα τοπικά προϊόντα σας; Εγγραφείτε τώρα στο Filoxeno για να προβάλλετε την επιχείρησή σας και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας σε όλο τον κόσμο.


Ανάκτηση Διαχείρισης περιεχομένου ήδη προβαλλόμενης Επιχείρησης

Εάν η επιχείρησή σας προβάλλεται ήδη και θέλετε να αναλάβετε εσείς τη διαχείρισή της, και να τροποποιείτε την παρουσίαση της ακολουθείστε τις Οδηγίες Ανάκτησης


Online κρατήσεις

Εάν διαθέτετε κατάλυμα και θέλετε να αποκτήσετε δυνατότητα online κρατήσεων μέσα στο Filoxeno.com, μπορείτε να αποκτήσετε και την πιο σύγχρονη εφαρμογή online κρατήσεων BookOnCloud, που ενσωματώνεται αυτόματα με την τουριστική πύλη και διαχειρίζεται πλήρως και αποκλειστικώς από εσάς. Η εφαρμογή κρατήσεων σας επιτρέπει να διαμορφώσετε οι ίδιοι το δικό σας τουριστικό πακέτο με τα δικά σας χαρακτηριστικά και ανάλογα με τις ανάγκες ή την πολιτική σας. Είναι εύκολη στη χρήση και από κινητό με σταθερή και ασφαλή λειτουργία, δέχεται όλα τα είδη πληρωμών (προκαταβολή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικής κάρτας, PayPal, Braintree κ.ά).

Η εφαρμογή BookOnCloud διαθέτει Διαχείριση Καναλιών (Channel Management) και μπορεί να διαχειριστεί σε ενιαίο περιβάλλον εκτός του Filoxeno.com άλλα διεθνή κανάλια όπως: Booking.com, Trip Advisor, Expedia.com, Venere.com κλπ. ενώ περιλαμβάνει εκτός της δυνατότητας online booking και τη δυνατότητα interactive booking μέσω διαπραγμάτευσης (negotiations) με τον κάθε πελάτη σας.

Επιπλέον ενσωματώνεται πολύ εύκολα και στη δική σας ιστοσελίδα δίνοντας σας τη δυνατότητα να δέχεστε κρατήσεις και από τη δική σας ιστοσελίδα διατηρώντας ταυτόχρονα και τη ενιαία διαχείριση των υπόλοιπων καναλιών που συνεργάζεστε.

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα https://www.bookoncloud.com και συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά όλες τις δυνατότητες.

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργήστε έναν  εδώ