Φόρμα Σύνδεσης Επιχειρήσεων

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργήστε έναν  εδώΑνάκτηση Διαχείρισης Περιεχομένου

Εάν η επιχείρησή σας προβάλλεται ήδη ακολουθήστε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και διαχειριστείτε εσείς τη παρουσίαση και τις προβαλλόμενες πληροφορίες.

Έχετε Ξενοδοχείο ή Κατάλυμα;

To filoxeno.com χρησιμοποιεί τo νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων BookOnCloud.
Τι σημαίνει το ΒookonCloud για την επιχείρησής σας;

 1. Είναι cloud λογισμικό: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις κρατήσεις σας από οποιονδήποτε υπολογιστή με μια απλή σύνδεση internet αλλά και από το κινητό σας.
 2. Είναι απλό στη χρήση αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια Επιχείρηση Διαμονής.
 3. Με ένα απλό εικονίδιο, το συνδέετε με την ιστοσελίδα σας και παίρνετε κρατήσεις κατευθείαν από αυτή.
 4. Channel Manager: Διαχειριστείτε από ένα μόνο σημείο τις κρατήσεις σας από όλα τα κανάλια που συνεργάζεστε και παίρνετε κρατήσεις. Τηλεφωνικές Κρατήσεις - Κρατήσεις Ιστοσελίδας - filoxeno.com - booking.com - expedia.com - airbnb κ.α.
Αν Θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο πατήστε το παρακάτω εικονίδιο bookoncloud και συμπληρώστε απλά τη φόρμα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε αίτημα ενδιαφέροντος στο email: [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Τμήμα Τουρισμού - (+30) 2610 454045 BookonCloud - Σύστημα Online Κρατήσεων και Channel Manager για Ξενοδοχεία και Καταλύματα

Έχετε Επιχείρηση με Προϊόντα;

To filoxeno.com διασυνδέεται με την Πανελλαδική Ηλεκτρονική Αγορά DirectMarket και εμφανίζει κουμπί online πώλησης και σας κατατάσσει σε υψηλότερη θέση εμφάνισης.
Τι σημαίνει το DirectMarket για την επιχείρησής σας;

 1. Ένα Ηλεκτρονικό Ράφι Online πωλήσεων που διαχειρίζεστε αποκλειστικά εσείς: (προϊόντα, τιμές, παραγγελίες, πελάτες, κλπ.) Παρακολουθήστε τις πωλήσεις σας από οποιονδήποτε υπολογιστή με μια απλή σύνδεση Internet ή από το κινητό σας. Είναι απλό στη χρήση αλλά με όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά και ασφάλεια για online πωλήσεις στο internet.
 2. Αν θέλετε να εγγραφείτε πατήστε το παρακάτω εικονίδιο Direct Market και συμπληρώστε απλά τη φόρμα εγγραφής για το κατάστημα σας. Η συμμετοχή σας δεν κοστίζει διότι υποστηρίζεται από τα περισσότερα Ελληνικά Επιμελητήρια ενώ σε νομούς χωρίς κάλυψη από το τοπικό Επιμελητήριο παρέχεται

  3μηνη δωρεάν περίοδος δοκιμής.

 3. Καταχωρήστε το προφίλ σας με κείμενα σε Ελληνικά και Αγγλικά για να απογειώστε τις πωλήσεις και την προβολή σας στην Ελλάδα και τον κόσμο και δεχθείτε παραγγελίες λιανικής/χονδρικής σε 2 γλώσσες άμεσα και εύκολα 24 ώρες την ημέρα.
 4. Αν έχετε πολλά προϊόντα μπορείτε να τα εξάγετε σε XML, και να μας στείλετε το link με email μετά την εγγραφή σας για να ανεβαίνουν αυτόματα σε συχνότητα που επιθυμείτε.
 5. Με ένα απλό εικονίδιο, μπορείτε να το διασυνδέσετε και με απλή ιστοσελίδα για να λαμβάνετε online παραγγελίες. Μπορείτε όμως να δοκιμάσετε και το eShopOnCloud (ανεξάρτητο eshop) για διαχειρίζεστε από ένα μόνο σημείο τις online πωλήσεις σας από: δικό σας eshop, Directmarket.gr, Filoxeno.com και άλλες πλατφόρμες προβολής προϊόντων στην Ελλάδα.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς Δευ-Παρ 9:00-17:00 - +30 2610 452820 Direct Market

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.