Διαδικασία Ανάκτησης Επιχείρησης

Με τη διαδικασία ανάκτησης επιχείρησης, ο υπεύθυνος μιας επιχείρησης που ήδη προβάλλεται στο Filoxeno.com μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο της επιχείρησής του και να διαχειριστεί πλήρως το περιεχόμενο της.

Ανακτώντας την επιχείρησή σας, μπορείτε να τροποποιείτε δυναμικά τα στοιχεία σας και να τα ενημερώνετε οποτεδήποτε επιθυμείτε.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1o

Για να ανακτήσετε την επιχείρησή σας, πρέπει πρώτα από όλα να κάνετε εγγραφή στο σύστημα. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, εγγραφείτε τώρα.

Βήμα 2o
Εφόσον συνδεθείτε:

Το σύστημα με βάση τα στοιχεία που έχετε δώσει κατά την εγγραφή σάς εμφανίζει επιχειρήσεις που πιθανόν σάς ανήκουν, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Claim Company el

Πατώντας στο όνομα της προτεινόμενης επιχείρησης μεταβαίνετε στη παρουσίασή της στο Filoxeno.com. Αν η συγκεκριμένη επιχείρηση σας ανήκει, επιστρέφοντας στη σελίδα που ήσασταν επιλέγετε Ανάκτηση Επιχείρησης και οδηγείστε στη σελίδα ανάκτησης. Στη συνέχεια ακολουθείτε τα στάδια όπως αυτά περιγράφονται στο βήμα 3ο.

Στη περίπτωση που δε σας έχει προταθεί κάποια επιχείρηση η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής:
  • Πατήστε στο Εικονίδιο του Filoxeno (πάνω αριστερά) για να πλοηγηθείτε στην αρχική σελίδα της τουριστικής πύλης

  • Επιλέξτε την Καρτέλα της κατηγορίας που ανήκει η επιχείρηση σας δηλαδή: Διαμονή, Φαγητό-Διασκέδαση, Πρακτορεία-Ενοικιάσεις, Δραστηριότητες, Τοπική Αγορά.

  • Γράψτε την περιοχή (πόλη, νησί, νομός κλπ) που βρίσκεται η επιχείρηση σας (θα σας φέρει αυτόματα διάφορες επιλογές να επιλέξετε), και απλά πατήστε Αναζήτηση για να σας επιστρέψει όλες τις επιχειρήσεις της συγκεκριμένης περιοχής.

  • Στα εμφανιζόμενα αποτελέσματα της αναζήτησής σας εντοπίστε τη δική σας επιχείρηση και πατήστε στον σύνδεσμο: Σας ανήκει η επιχείρηση; (όπως φαίνεται και στο παρακάτω παράδειγμα) και ακολουθείστε όλα τα προτεινόμενα επόμενα βήματα.

Claim Company Step1 el
Βήμα 3o

Πατώντας το σύνδεσμο Σας ανήκει η επιχείρηση; οδηγείστε στη σελίδα ανάκτησης επιχείρησης. Στη σελίδα εμφανίζονται κάποια βασικά δεδομένα ταυτοποίησης της επιχείρησή σας. Εφόσον, είστε βέβαιοι πως η επιχείρηση σας ανήκει, προχωρήστε τη διαδικασία ως ακολούθως:

  • Στο πεδίο Αποστολή κωδικού με SMS στο τηλέφωνο εισάγετε το κινητό σας τηλέφωνο (10 ψηφία).

  • Πατήστε το κουμπί Ανάκτηση για να λάβετε στο κινητό σας έναν κωδικό 6 χαρακτήρων (δείτε στην εικόνα).

Claim Company Step2 el
Βήμα 4o
  • Σε λίγο θα λάβετε στο κινητό σας ένα SMS από το Infomessage με έναν κωδικό που ισχύει μόνο για 1 μήνα.

  • Πληκτρολογείστε τον κωδικό που λάβατε στο πλαίσιο Κωδικός Επιβεβαίωσης.

  • Πατήστε το κουμπί Επιβεβαίωση.

  • Αφού πατήσετε Επιβεβαίωση, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην παρουσίαση της επιχείρησής σας και μπορείτε να εισάγετε ή να τροποποιήσετε ότι θέλετε όπως: πληροφορίες, κείμενα, φωτογραφίες, χαρακτηριστικά κ.α. πατώντας αποθήκευση κάθε φορά που ολοκληρώνετε τις αλλαγές σας.

Claim Company Step3 el

Μελλοντικά μπορείτε να τροποποιείτε όποτε και ό,τι θέλετε δυναμικά.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.