Διαδικασία Ανάκτησης Επιχείρησης

Με τη διαδικασία Ανάκτησης της διαχείρισης που αφορά δική σας επιχείρηση, ο υπεύθυνος μιας επιχείρησης που προβάλλεται στο Filoxeno.com ήδη, μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο της επιχείρησής του και να διαχειριστεί πλήρως το περιεχόμενο της όπως: κείμενα, φωτογραφίες, γεωγραφικό στίγμα, στοιχεία επικοινωνίας, χαρακτηριστικά της επιχείρησης και των υπηρεσιών που προσφέρει κ.ά. Ανακτώντας την επιχείρησή σας, μπορείτε να τροποποιείτε δυναμικά τα στοιχεία σας και να τα ενημερώνετε οποτεδήποτε επιθυμείτε.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.


Βήμα 1o

Για να ανακτήσετε την επιχείρησή σας, πρέπει πρώτα από όλα να κάνετε εγγραφή στο σύστημα. Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, εγγραφείτε τώρα.

Βήμα 2o

Συνδεθείτε στο σύστημα για να προχωρήσετε στη διαδικασία ανάκτησης. Μπορείτε συνδεθείτε στο σύστημα από την πρώτη σελίδα του Filoxeno στην επιλογή: Είσοδος Επιχείρησης και στη συνέχεια Είσοδος ή πατήστε εδώ.


Βήμα 3o
Αφού συνδεθείτε:

Το σύστημα με βάση τα στοιχεία που έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας εμφανίζει επιχειρήσεις που πιθανόν σας ανήκουν, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πατώντας στο όνομα της προτεινόμενης επιχείρησης μεταβαίνετε στη παρουσίασή της στο Filoxeno.com. Αν η συγκεκριμένη επιχείρηση σας ανήκει, επιστρέφοντας στη σελίδα που ήσασταν επιλέγετε Ανάκτηση Επιχείρησης και οδηγείστε στη σελίδα ανάκτησης. Στη συνέχεια ακολουθείτε τα στάδια όπως αυτά ανφέρονται στο βήμα 4ο.

Στη περίπτωση που δε σας έχει προταθεί κάποια επιχείρηση η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής:
  • Πατήστε στο Εικονίδιο του Filoxeno (πάνω αριστερά) για να πλοηγηθείτε στην αρχική σελίδα της τουριστικής πύλης

  • Επιλέξτε την Καρτέλα της κατηγορίας που ανήκει η επιχείρηση σας δηλαδή: Διαμονή, Φαγητό-Διασκέδαση, Πρακτορεία-Ενοικιάσεις, Δραστηριότητες, Τοπική Αγορά.

  • Γράψτε την περιοχή (πόλη, νησί, νομός κλπ) που βρίσκεται η επιχείρηση σας (θα σας φέρει αυτόματα διάφορες επιλογές να επιλέξετε), και απλά πατήστε Αναζήτηση για να σας φέρει όλες τις επιχειρήσεις αυτής της περιοχής.

  • Στα εμφανιζόμενα αποτελέσματα της αναζήτησης σας εντοπίστε τη δική σας επιχείρηση και πατήστε στον σύνδεσμο: Σας ανήκει η επιχείρηση; (όπως φαίνεται και στο παρακάτω παράδειγμα) και ακολουθείστε όλα τα προτεινόμενα επόμενα βήματα.


Βήμα 4o

Πατώντας το σύνδεσμο Σας ανήκει η επιχείρηση;, οδηγείστε στη σελίδα ανάκτησης της επιχείρησης. Στη σελίδα εμφανίζονται κάποια βασικά δεδομένα ταυτοποίησης της επιχείρησή σας για να τα δείτε.

  • Στο πεδίο Αποστολή κωδικού με SMS στο τηλέφωνο εισάγετε το κινητό σας τηλέφωνο (10 ψηφία) στο αντίστοιχο πλαίσιο.

  • Πατήστε το κουμπί Ανάκτηση για να λάβετε στο κινητό σας έναν κωδικό 6 χαρακτήρων (δείτε στην παρακάτω εικόνα).Βήμα 5o
  • Σε λίγο θα λάβετε στο κινητό σας ένα SMS από το Infomessage με έναν κωδικό που ισχύει μόνο για 1 ώρα..

  • Πληκτρολογείστε τον κωδικό που λάβατε στο πλαίσιο Κωδικός Επιβεβαίωσης.

  • Πατήστε το κουμπί Επιβεβαίωση.

  • Αφού πατήσετε Επιβεβαίωση, θα μεταφερθείτε αυτόματα στην παρουσίαση της επιχείρησής σας και μπορείτε να εισαγάγετε ή να τροποποιήσετε ότι θέλετε όπως: πληροφορίες, κείμενα φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, κ.α. πατώντας αποθήκευση κάθε φορά που ολοκληρώνετε τις αλλαγές σας.Ένας διαχειριστής του συστήματος θα ελέγξει τα νέα σας στοιχεία και εντός δύο ημερών οι αλλαγές θα εμφανιστούν και στα αποτελέσματα αναζήτησης για τους επισκέπτες. Αν μετά από διάστημα 3 ημερών τα νέα στοιχεία της επιχείρησή σας δεν εμφανίζονται για κάποιο λόγο στα αποτελέσματα ενώ τα έχετε αλλάξει στην καρτέλα σας επικοινωνήστε μαζί μας στο filoxeno@knowledge.gr για να σας βοηθήσουμε.
Μελλοντικά μπορείτε να τροποποιείτε όποτε και ότι θέλετε δυναμικά, αφού πρώτα κάνετε Είσοδο από το ιδιοκτήτης επιχείρησης που σας μεταφέρει στην διαχειριστική εφαρμογή περιεχομένου για την επιχείρηση σας. Οι νέες αλλαγές θα εμφανίζονται όμως στο Filoxeno σε λίγες ώρες ή το αργότερο σε 2 ημέρες.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.