Είσοδος Μέλους

Προβληθείτε στο Filoxeno

Είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, εστιατορίου ή κέντρου διασκέδασης; Διαθέτετε γραφείο ενοικιάσεων ή τουριστικό γραφείο ή επιχείρηση με δραστηριότητες; Θέλετε να προωθήσετε τα τοπικά προϊόντα σας; Εγγραφείτε τώρα στο Filoxeno για να προβάλλετε την επιχείρησή σας και να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας σε όλο τον κόσμο.

Έχετε Ξενοδοχείο ή Κατάλυμα;

To filoxeno.com χρησιμοποιεί τo νέο Ολοκληρωμένο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων BookOnCloud.
Τι σημαίνει το ΒookonCloud για την επιχείρησής σας;
  1. Είναι cloud λογισμικό: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις κρατήσεις σας από οποιονδήποτε υπολογιστή με μια απλή σύνδεση internet αλλά και από το κινητό σας.
  2. Είναι απλό στη χρήση αλλά με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται μια Επιχείρηση Διαμονής.
  3. Με ένα απλό εικονίδιο, το συνδέετε με την ιστοσελίδα σας και παίρνετε κρατήσεις κατευθείαν από αυτή.
  4. Channel Manager: Διαχειριστείτε από ένα μόνο σημείο τις κρατήσεις σας από όλα τα κανάλια που συνεργάζεστε και παίρνετε κρατήσεις. Τηλεφωνικές Κρατήσεις - Κρατήσεις Ιστοσελίδας - filoxeno.com - booking.com - expedia.com - airbnb κ.α.
Αν Θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο πατήστε το παρακάτω εικονίδιο bookoncloud και συμπληρώστε απλά τη φόρμα στο κάτω μέρος της 1ης σελίδας.
Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε αίτημα ενδιαφέροντος στο email: bookoncloud@knowledge.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Τμήμα Τουρισμού Δευ-Παρ 9:00-17:00 - (2610)452820 BookonCloud - Σύστημα Online Κρατήσεων και Channel Manager για Ξενοδοχεία και Καταλύματα

Φόρμα Εγγραφής Επιχειρήσεων

Βεβαίωνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης & την πολιτική ασφαλείας του Filoxeno.com.

Έχετε ήδη λογαριασμό; ΣυνδεθείτεΑνάκτηση Διαχείρισης Περιεχομένου

Εάν η επιχείρησή σας προβάλλεται ήδη ακολουθήστε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και διαχειριστείτε εσείς τη παρουσίαση και τις προβαλλόμενες πληροφορίες.

Παρακαλώ περιμένετε. Η αναζήτηση θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα.