Μακριά από το να είναι ένας κοινός τόπος για να μείνετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, Τελέσιλλα φιλοδοξεί να γίνει μια πρωτότυπη εμπειρία σπίτι της οικογένειας, αγκαλιάζοντας όλους τους επισκέπτες σε μια πραγματικά χαρούμενη και φιλική ατμόσφαιρα.
Απόλυτα καθαρό και άνετα, μοντέρνα, Τελέσιλλα προσφέρει επίσης μια ιδανική βάση για εξορμήσεις σε όλο το νησί, καθώς βρίσκεται σχεδόν ακριβώς στο κέντρο της Κέρκυρας. Επιπλέον, η πόλη της Κέρκυρας με την περίφημη παλιά πόλη του και αμέτρητα ιστορικά μνημεία, καθώς και το αεροδρόμιο του νησιού και το κύριο λιμάνι είναι μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Και το διάσημο Μαρίνα Γουβιών, μια από τις καλύτερες μαρίνες της Μεσογείου, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και την ευημερία είναι η κεντρική ιδέα καθοδηγεί όλες τις σχεδιασμό και την οργάνωση Τελέσιλλα. Εμείς οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην παροχή άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες μας.
Η ρεσεψιόν και το θυρωρείο είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, και το ίδιο ισχύει και για express υπηρεσίες check-in & out μας, και υπάρχει επίσης άφθονο χώρο για την αποθήκευση αποσκευών. Επιπλέον, το προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις βαλίτσες σας και, σε γενικές γραμμές, για να καλύψουν τις ανάγκες σας κατά τη διάρκεια όλης της διακοπές σας.
Ο πρωινός μπουφές ξεκινά στις 07:00 το πρωί και διαρκεί μέχρι τις 10.15 π.μ., ενώ τόσο η πισίνα και το σνακ μπαρ είναι διαθέσιμα 09:00πμ-18:00. Υπάρχει επίσης επιπλέον χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη μέρα σας στο roof garden του ξενοδοχείου, λεμόνι μας κήπο, ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με καρέκλες κήπου και πίνακες, καθώς και ξαπλώστρες, ομπρέλες και ντους.
Το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα και το κοκτέιλ μπαρ είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στις 18:00 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ. Οι ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις και παραστάσεις, μεταξύ των οποίων εξαιρετική παραδοσιακή μουσική ή lounge και jazzy αισιόδοξο στυλ, που λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
Κάθε χρόνο, Τελέσιλλα ανοίγει τις πόρτες του στις αρχές Απριλίου και καλωσορίζει τους επισκέπτες του μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.